Oil of life Kæmpenatlysolie 1000 mg

140,00 DKK

90 kap1,56 DKK/stk

Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Varebetegnelse:

Kosttilskud.

Varebeskrivelse:

Livets Olie Kæmpenatlys er 100 % ren, koldpresset kæmpenatlysolie. Den er en kilde til GLA (gamma-linolensyre) – en fedtsyre, som er nødvendig. Sammensætningen kan variere, afhængigt af klimatiske forhold og dyrkning af planter:

Kæmpenatlys (Oenothera biennis) er en nordamerikansk, to-årig plante. Den kom til Europa i det syttende århundrede, indført i 1612 fra staten Virginia af Caspar Bauhinia, en botaniker fra Schweiz. De hjembragte plantede frø såede Bauhinia i Italien i byen Padova. I det 19. århundrede er kæmpenatlysolie betragtet som et eksotisk kosttilskud. Dens unge blade og skrællede rødder bruges i salater, tilføjes supper og bouillon. I løbet af de ødelæggende krige brugte mennesker ristede, knuste rødder af kæmpenatlys i stedet for kaffe, og bladene som indeholder garvesyre, blev brugt i stedet for te. Intensive undersøgelser af kæmpenatlysolie frø startede for ikke så længe siden, i slutningen af sidste århundrede, hvor videnskaben blev kendt med den biologiske rolle af umættede fedtsyrer for menneskers sundhed.

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Daglig dosis:

1-3 kapsler daglig.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Indhold
1-3 kapsler
% RI (Referenceindtag)
Kæmpenatlysolie (mg)
1000-3000
– heraf gammalinolensyre (GLA) (mg)
90-270

Opbevaring:

Stuetemperatur og ikke i direkte sollys.

Ingredienser

Ingredienser:

Kæmpenatlysolie (Oenothera biennis)
Naturlig vitamin E (d-alpha tocopherol)
Kapsel (gelatine, glycerin)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk