Kornkaffe instant demeter Ø Naturata

86,50 DKK

200 g432,50 DKK/kg

Kategori: Tag:

Beskrivelse

Varebetegnelse:

Økologisk kaffe-erstatnings-ekstrakt.

Varebeskrivelse:

Koffein- og glutenfri kornkaffe instant. Kaffe-erstatnings drink basret på korn (55 %) som tilmed er glutenfri! Stærk aroma uden koffein: Hvis du vil undvære koffein, er Naturata kornkaffe lige for dig. Da det ikke indeholder koffein kan det nydes når som helst på dagen. Ingredienserne er økologiske, biodynamiske og af høj kvalitet samt vil kombinationen af dem sikrer en fyldig smag. Tilsætning af figener til kornkaffen giver den en let sødme som afrunder denne lækre drink.

På grund af den specielle fremstillingsproces er kornkaffen glutenfri. For det første er de enkelte ingredienser delvist maltet, ristet, groft malet og blandet. Derefter brygges de ristede og knuste ingredienser, hvilket skaber en stærk kaffeekstrakt. Pulveret, inklusive prolamin og glutelin proteiner, der er ansvarlige for intoleransen (som tilsammen danner gluten), er ikke vandopløseligt og forbliver i filteret. For at sikre, at der ikke er glutenrester i, udfører Naturata regelmæssige analyser.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Alt efter smag overhældes et strøget eller toppet kaffemål (ca. 2,5 g) pr. kop (200 ml), med varmt vand og røres rundt. Sødes efter ønske eller afrundes med fløde.

Opbevaring:

Tørt og beskyttes mod varme.

Ingredienser

Ingredienser:

Rug*
Cikorie*
Byg*
Agern*
Figner*

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

RUG
BYG

Næringsindhold:

Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energifordeling i varen
Energi
1418 kJ / 335 kcal
Fedt
< 0,5 g
-heraf mættede fedtsyrer
< 0,1 g
Kulhydrat
76 g
-heraf sukkerarter
6,7 g
Protein2,7 g
Salt0,2 g