Få dejlig varm grød til morgenmad – nu også uden gluten.
Få lækker glutenfri morgenmad med denne grødblanding fra Aurion. Den indeholder risflager, ristet hirse, quinuaflager og hakkede abrikoser. Alt i økologisk kvalitet.
Kogeanvisning:
– 60 g (1 dl) kornblanding
– 3,5 dl vand
– Lidt salt
Hæld kornblandingen og koldt vand i en gryde og bring det i kog ved svag varme. Kog grøden i 5 minutter ved svag varme med låget på klem. Rør af og til. Smag derefter grøden til med lidt salt og tilsæt evt. tørret frugt og nødder. Lad grøden stå og trække i 15 minutter, evt. pakket ind i et viskestykke eller lignende.
Opbevaring:
Bør opbevares tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.
Indhold: 700 g
Energi | 1509 kJ / 361 kcal |
Fedt | 3,6 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 1,6 g |
Kulhydrat | 70,2 g |
– heraf sukkerarter | 4 g |
Kostfibre | 4,8 g |
Protein | 10,5 g |
Salt | 0,01 g |
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk