Vores Biopat Sara står klar til at hjælpe dig til et liv med øget sundhed og trivsel.

Biopati er en naturlig og biologisk behandlingsform, hvor kroppen tilføres manglende næringsstoffer samt andre naturlige og virksomme behandlings-præparater. biopatien betragtes mennesket ud fra mange faktorer, og vejene til sundhed er mange.

En biopatisk behandling har således til hensigt at hjælpe dig til at afdække forebygge næringsstofsmangler, f.eks. mangler på vitaminer/mineraler/fedtsyrer og sporstoffer, herunder også mangel på den rette ernæring for netop din stofskiftetype.
Når du ved hvad du mangler, kan du rette op på det i form af ændringer i kosten og eller supplement af kosttilskud og naturlægemidler.

Finde ud af om du har behov for urter til at regulere dit immunforsvar eller de andre organsystemer i kroppen, herunder hormoner, neurotransmittere mv.

Du vil få afdækket om hvordan din livsførelse er, og om du har unødig stress som du kan få hjælp til ved hjælp af kosttilskud/naturlægemidler, og evt. ved afslapningsteknikker.

  • Priser
  • Udgangspunkt i immunforsvaret

Første konsultation : 1,5 time – 750 kr.
Jeg laver journal og du får et fuldt regenerationsprogram.
Efterfølgende konsultationer (1 time): 500 kr.
En halv time med test og gennemgang: 250 kr.

Ved køb af klippekort på 3 behandlinger , gives 4 behandling GRATIS (gyldigt i 1 år fra købsdato)

I de korte test på en halv time, får du et regerationsprogram med kosttilskud du kan følge hjemme, men jeg når ikke så meget i dybden som de lange konsultationer.

Rabat for mennesker på kontanthjælp, førtidspension, pensionister, studerende og børn er 20 procent dvs:
Første konsultation: 1,5 time: 600 kr.
Efterfølgende konsultationer (1 time) : 400 kr
En halv times test: 200 kr.

Sara er uddannet fra Institut for biologisk medicin i 2022, og står klar til at støtte dig i din proces, med at nå til den sundhedstilstand, som er optimal for netop dig. Sara kan hjælpe dig med bl.a. hjælpe dig med følgende problemstillinger, forstyrrelser i:

 Nervesystem
 Stofskiftet
Immunsystemet
Mave-tarm-regionen
Depression
Stress
Angst
Regeneration efter behandling af alvorlige sygdomme som f.eks. cancer, hjerte- og karlidelse

At finde ud af hvor du befinder dig i den mikrobiologiske faseteori, om du er sund og rask, eller om din krop behøver hjælp til at genoprette sin balance. Her anvendes også kosttilskud, naturlægemidler og kosten.

Jeg tester dig med en ”quantum magnetic analyzer”, som kan fortælle noget om din krops tilstand, men laver først og fremmest en grundig journal, hvor vi kommer rundt om alt det du og jeg finder relevant, og det som du gerne vil have hjælp til. Derefter udarbejder jeg et grundigt regenerationsprogram for dig med kost og kosttilskud.

Et af mine faglige interesseområder er nervesystemet og dets påvirkning af de andre dele af kroppen.
Men jeg arbejder også, og har viden om med alle andre organsystemer og ubalancer deri.

Har du en diagnose fra din læge, er det fint, så arbejder vi derud fra, og ligeledes om du tager medicin, er det ingen hindring for den biopatiske behandling, da jeg kan tilpasse behandlingen til dig. Men du er selvfølgelig også velkommen uden diagnose, og for at forebygge livsstilssygdomme eller hvis du bare går og behøver støtte og hjælp til et bedre helbred, mere energi, bedre søvn etc

Loading...