Sports- og helsemassage

Massage er vejen til fysisk og ikke mindst psykisk velvære. Hvis du lever i en travl hverdag, hvor du ofte skal håndterer stressfulde situationer, ophober stresshormoner sig i kroppen. Dette kan sætte sig som mioser, affaldsstoffer og spændinger, som kan gøre det daglige liv mere anstrengende end det behøver at være. Derfor er helsemassage en uvurderlig investering i dig selv.

Helsemassage som behandling

Massage er for alle – om du har brug for en afstressende helsemassage som et afbræk i en hektisk hverdag, eller en dybdegående og forløsende sportsmassage, så er du i gode hænder i de rolige og afslappende omgivelser hos Helsecentret.

Helsemassage er en omsorgsfuld kropspleje hvorved du blandt andet opnår;

  • Forbedring af blodcirkulation
  • Reducering af stressniveaur
  • Forbedring af immunforsvar
  • Reducering af spændinger og toksiner

Priser
30 min.= 395 kr – åbningspris = 350 kr gældende til d. 31. Marts 2021
60 min.= 589 kr – åbningspris = 500 kr gældende til d. 31. Marts 2021
90 min.= 790 kr – åbningspris = 755 kr gældende til d. 31. Marts 2021

  • Køb klippekort med 5 klip og få 5. behandling (indenfor samme år) gratis.

Sportsmassage som behandling

Sportsmassagen er en mere dybdegående massage, som går ind og afspænder og behandler musklerne.

Den kan bruges af dig som har brug for at forberede muskulaturen op til en sportspræstation, men også som en restitutionsfremmende massage efter træning. Dette skyldes, at vi her kommer ind og arbejder i dybden, hvilket stimulerer kredsløbet så gamle affaldsstoffer bliver ført ud, og der gives plads til friske næringsstoffer.

Det er dog langt fra kun sportsudøvere som kan drage fordel af sportsmassage. Hvis du har et fysisk hårdt arbejde eller et meget stillesiddende arbejde, kan du også ofte opleve, at det skaber dybe spændinger og endda skader på sener og muskler. Hvis dette er tilfældet vil sportsmassagen være det helt rigtige valg for dig, da den går ind og fremskynder kroppens egne helingsprocesser.

Ansigts- og skulder/nakkemassage som behandling

Vi har hele 97 ansigtsmuskler og over 7000 ansigtsudtryk, da vi hver dag udtrykker og afspejler en lang række følelser. Dette kan sætte sig som hovedpine og spændinger i nakke og skuldre, og kan derudover være årsag til rynker omkring øjne og mund.

En ansigtsmassage kan løsne op for hovedpine og hjælpe med at glatte eventuelle spændingsrynker ud, og samtidig give et friskt og sundt udtryk efterfølgende. Ser man frisk ud, har man også tendens til at føle sig bedre tilpas, derfor kan denne massage være den rigtige for dig.

Loading...